1r ESCAPE ROOM ALUMNI ET

1r ESCAPE ROOM ALUMNI ET

La Plataforma “Salvem l’Escola del Treball” inicia accions davant l’amenaça d’enderrocament dictada pel jutjat de Lleida.

“El jujat nº4 del social de Lleida ha dictat per a sentència el contenciós presentat pels hereus de les parcel·les 23a, 33, 21b, 22, 22 bis i 19 reclamant la titularitat del terreny que ocupa des de fa 87 anys la reconeguda Escola del Treball.

📣 La Plataforma “Salvem l’Escola del Treball”, a través del/la portaveu, fa una crida a tota la societat lleidatana, a la comunitat acadèmica i educativa, i sobretot a totes i tots aquelles i aquells que hem passat per les seves aules a la mobilització per aturar l’amenaça d’enderrocament dictada pel jutjat i iniciar una negociació amb els hereus.

Més informació aquí 👉 http://bit.ly/Escapa-ET o també per WhatsApp 611.421.410

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *