Com estirar les vendes

24 i 31
GENER 2019

El teu esforç no es veu reflexat en els teus resultats econòmics?

On focalitzes? En el client o en el producte?

Aprèn a prendre consciència  i a centrarte en les necessitats dels teus clients. Saps identificarles?

Des de l'Associació Alumni t'oferim un curs de formació amb una trainer de prestigi: Mª José Martinez, amb 5 anys d'experiència en formació a emprenedors i empresaris del país i 20 anys d'experiència comercial.

 

Taller amb dinàmiques de treball valorat en 200€.

Fes-te soci ALUMNI de l'Escola del Treball i gaudeix del taller per només 40€.

Trainer: Mª José Martínez

Sóc la María José Martinez Lanzas, lleidatana, casada i mare de dos fills, el Jordi i el Sergi.

Experiència laboral:

10 anys en el departament de comptabilitat de Supermercats Pujol, actualment sóc Agent de la Propietat Immobiliària des de 1997, en Gestions Immobiliaries Maria José Martinez. Al despartx venem pisos de segona mà i a mi m’agrada conèixer a la gent: els pisos diuem molt de les persones que hi viuen!

També sóc Trainer certificat de Dale Carnegie de comunicació eficaç i relacions humanes (DCC) i de presentacions d’alt impacte (PAI). Tot es correcte i sabem que es pot fer diferent i millor!

 

“Hi ha un dia en el qual coneixem una persona i la nostra vida canvia. Hi ha un dia en les nostres vides personals i professionals que marca el rumb de qui som i on estem!"

En el futur, qui vols ser. On vols estar. Amb qui vols estar. T’animo que practiquis: millorar les relacions, guanyar cooperació i demostrar lideratge per seguir i aconseguir-ho.

Actualment participo en el programa FemCat, la repercusió de les empreses en la nostra societat, sóc Delegada Lleida de AMPSI  (Asociación de mujeres profesionales en el sector inmobiliario) a Lleida i Presidenta de l'associació Alumni i Amics de Institut Escola del Treball.